• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • Eeman Consulting gaat al 10 jaar all the way

  Artikel geplaatst op: 20/05/2019, met categorie: In de kijker


  Eeman Consulting - Joony en Kim

  Eeman Consulting is een onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar in Erpe-Mere.

  Aan het roer staat Joony Eeman, met een stevige 10 jaar ervaring. Zijn medewerker is Kim Tavernier, sterk in administratie.

  Samen zorgen zij voor mentale rust bij particulieren, KMO’s en zelfstandigen. Voor hun klanten gaan ze elke dag all the way.

  Zelf zijn zij al jaren trouwe klant bij ons boekhoudkantoor. En dat verdient nu wel een interview, dachten wij zo.

  Joony en Kim, een complementair team

  Eeman Consulting - Joony Eeman

  Joony werkt al sinds zijn 21ste als zelfstandige in de verzekeringssector. De klappen van de zweep? Die kent hij dus al lang. Daarnaast maakt hij heel graag tijd voor zijn klanten. Die persoonlijke aanpak is dan ook zijn handelsmerk en dagelijkse drijfveer.

  “Als een klant een schadegeval indient, dan gaan wij natuurlijk meteen alles in orde maken. Maar daarna gaan wij ook proactief te werk. Dat wil zeggen: wij bellen de maatschappij regelmatig op om te vragen hoe het ermee staat. Of er al nieuws is. Zo spelen we kort op de bal en boeken we veel vlugger resultaat. En ook de klant briefen we meteen en houden we up-to-date. ”

  Eeman Consulting - Kim Tavernier

  Sinds juli 2018 werkt ook Kim bij Eeman Consulting. “Zij staat in voor een piekfijne administratie en ontfermt zich op kantoor over de opvolging van onze dossiers. Ze voelt zich prima voor haar pc en tussen de papieren. Ik ben liever op de baan.” Zo vult ze Joony dus perfect aan. “Het is een complementaire, evenwichtige samenwerking en dat is het toffe eraan”, voegt hij nog toe.

  Goeie klik met de boekhouder

  Joony ging in zee met Boekhoudkantoor Karin Beeckman toen hij nog een eenmanszaak was, nu 7 jaar geleden. “Een van mijn klanten had Karin als boekhouder en zo belandde ik bij haar op kantoor, toen nog in Aalst. We hadden meteen een supergoeie klik.”

  “Karin is een vrouw met power, gedreven en direct, en vooral ook iemand met een warm hart. Ik herkende mijn eigen drive daarin en werd al snel zelf klant bij haar kantoor. Die overstap ging trouwens heel vlot.”

  “Wat enorm opvalt bij Karin is de goeie sfeer onder haar medewerkers. Van haar personeelsbeleid leer ik dan ook graag bij.”

  Ondertussen is Eeman Consulting een van onze trouwste klanten. “Inderdaad! En het mooie is dat we elkaar zien groeien”, beaamt Joony.

  “Zo zag ik het boekhoudkantoor verhuizen naar een professionele locatie in Westrem. En in al die jaren heb ik ook haar team goed leren kennen. Wat enorm opvalt bij Karin is de goeie sfeer onder alle medewerkers. Van haar personeelsbeleid leer ik dan ook graag bij.”

  Expertise en boerenverstand

  “Intussen is er ook een mooie wisselwerking ontstaan tussen onze kantoren. We vertrouwen op elkaars expertise. Als ik bijvoorbeeld mensen begeleid in hun eerste stappen naar zelfstandige, dan verwijs ik met een gerust hart door naar Boekhoudkantoor Karin Beeckman. Want ik weet, daar is hun onderneming in goede handen.”

  Tot slot vroegen we deze ervaren zaakvoerder nog om een gouden tip voor starters.

  Eeman Consulting - op de werkvloer

  We kregen er -gul als Joony is- ineens drie:
  • Gebruik je gezond boerenverstand.
  • Laat je omringen door mensen van wie je kan bijleren.
  • Blijf doorgaan, no matter what!

  Bedankt, Joony, voor jouw immer rake advies en jouw jarenlange vertrouwen in ons kantoor!


  Interview & tekst door Copywriter Myriam Beeckman