• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • Nieuwe uitbaters voor Het Prullenbos

  Artikel geplaatst op: 15/04/2019, met categorie: In de kijker


  Het Prullenbos is al een kleine 10 jaar een gevestigde waarde in Wetteren. Deze feeërieke plek ligt vredig verscholen tussen bos en meer. Een ideale stopplaats tijdens je weekendwandeling en de magische formule voor een geslaagd privéfeest. Wij spreken hier eventjes van ondervinding.

  Daarom laten we jullie heel graag kennismaken met de gloednieuwe uitbaters, tegelijk toffe klanten van ons boekhoudkantoor.

  Het Prullenbos, trouwe klant van Boekhoudkantoor Karin Beeckman
  Lay back & relax… In Het Prullenbos is gezelligheid troef!

  Het Prullenbos: nu ook voor bedrijven

  Sinds januari 2019 staan Robin en Shana aan het roer van Het Prullenbos. Geen onbekenden bovendien. Robin was al jaren vaste medewerker en Shana kende hij al heel lang. Maar de vonken sloegen pas echt over tijdens ‘Camping Prullenbos’, bij een knetterend kampvuur. Het gevolg? Een gedeelde passie voor deze speciale plek die ze nu trots hún Prullenbos mogen noemen.

  Ons kantoor heeft deze jonge ondernemers geholpen bij de overname en het uitdenken van enkele nieuwe concepten. “Op het domein vind je ook De Boskabanne”, legt Shana uit, “waar groepen tot 36 personen kunnen verblijven. Daarbij denken we zeker ook aan bedrijven die een groene en inspirerende plek zoeken voor hun teambuilding bijvoorbeeld.”

  “We hebben ook een toffe ‘Inscape Challenge’ voor kleinere groepen tot 6 personen. In 1 uur tijd tracht je samen in te breken in een kist en ontrafel je zo eindelijk het mysterie rond de Rechtvaardige Rechters. Fun gegarandeerd!”

  Shana en Robin van Het Prullenbos, trouwe klant van Boekhoudkantoor Karin Beeckman
  Shana en Robin leerden elkaar ooit kennen in Het Prullenbos. Hún Prullenbos nu…

  Ondernemen in een romantisch decor

  Daarnaast blijft het Prullenbos uiteraard het vertrouwde recreatiedomein voor gezinnen, natuurliefhebbers en sportievelingen. “De herberg is nog steeds een prima feestlocatie voor verjaardagen, communies en trouwfeesten. Vooral die laatste zitten in de lift. We krijgen steeds vaker koppeltjes over de vloer die instant verliefd worden op dit decor. En toegegeven, het is hier best romantisch…”

  Shana en Robin hoorden over ons kantoor via vrienden. “Dus gingen wij eerst eens kennismaken. En wat ons meteen beviel was de ongedwongen sfeer. Bij Karin voel je je meteen thuis en op je gemak. Als jonge twintigers hebben wij nog niet zoveel ervaring in het ondernemen en soms zijn we wat onzeker. Maar ook op dat vlak is Karin dan de ideale mentor.”

  “Karin vertelt je ook over de risico’s en de valkuilen. Open en duidelijk communiceren vinden wij heel belangrijk.”


  “Zo heeft zij ons supergoed begeleid van bij het begin. Stap voor stap loodste ze ons door de opstart. Na elke meeting wisten we precies wat te doen en we stapten telkens weer buiten vol vertrouwen. Ook omdat Karin je de risico’s van het vak vertelt en je behoedt voor de valkuilen. Want die zijn er natuurlijk ook, een eigen zaak hebben is niet altijd rozengeur en maneschijn. Daar open en duidelijk over kunnen praten, dat vinden wij heel belangrijk.”

  Nieuwe uitbaters van Het Prullenbos, trouwe klant van Boekhoudkantoor Karin Beeckman
  Een goede raad voor starters: “Spring gewoon in dat avontuur!”

  “Dus ja, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Karin en haar collega’s. Geen vraagstuk te lastig, geen kloof te diep. Zij springt gewoon mee met jou in dat avontuur. Nog een goede raad voor starters? Ga er gewoon voor en omring je met de juiste mensen!”

  Bedankt, Shana en Robin voor jullie vertrouwen én voor dit enthousiaste interview!


  Foto’s door Yoshi Mertens Photography

  Tekst door Copywriter Myriam Beeckman