• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • Over ons


  Jouw onderneming biedt graag kwaliteit aan? Wij ook. Daarom bestaat ons team uit gedreven boekhouders, stuk voor stuk.
  Wij willen het allerbeste voor jou en jouw bedrijf.

  Samen groeien we niet alleen op zakelijk vlak, we stimuleren ook jouw persoonlijke groei en succes. Wij dragen graag zorg voor jou, awelja. Voor de hardwerkende mens áchter het bedrijf. We luisteren naar je verhaal en denken met je mee. Het liefst zelfs ‘out of the box’.

  10 waarden die we al 20 jaar uitstralen:
  Passie • Creativiteit • Eenvoud • Grondigheid • Verantwoordelijkheid
  Betrokkenheid • Respect • Vertrouwen • Positiviteit • Humor

  Karin Beeckman

  Zaakvoerder

  Karin kan terugblikken op 25 jaar zelfstandige ervaring. Met veel passie boetseert zij steeds verder aan haar unieke visie op wat zij voor de klant kan betekenen. Zij heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, gaat prat op eerlijkheid en vindt zichzelf een goede moederkloek. Gelukkig vinden haar vier kinderen dat ook. Ze houdt alle balletjes professioneel in de lucht, maar ontspant ook al eens graag. Zingen, dansen, lekker eten, onder vrienden en familie zijn. The good life!

  Vanessa Hoebeeck

  Office Manager

  Vanessa houdt van haar dressing, vooral als ze die kan opvullen met nieuwe outfits. Haar passie, naast werken is zwemmen en fietsen met haar zoontje. Zij haalt geregeld de vakantie in huis met een sprankelende gin-tonic of zoete sangria, vergezeld van heerlijke tapas. Als ze al het voorgaande niet doet, dan is deze spontane dame enthousiast aan het werk. Vanessa is een doorzetter en ze werkt doelgericht, al vindt ze zichzelf soms een tikkeltje ongeduldig en –toegegeven- ook een beetje gek. Maar dat is best oké.

  Jens Bastien

  Dossierbeheerder

  Jens staat letterlijk en figuurlijk zijn mannetje in dit overwegend vrouwelijke team. Meer nog, hij voelt zich hier perfect op zijn plaats. Hij is een vat vol energie. Die raakt hij na een dag op kantoor kwijt al joggend, in de squashzaal of tijdens lange wandelingen met zijn vriendin, hun dochtertje en hun viervoeter. Jens weet van aanpakken en meet eerst om te weten. Hij zet de puntjes op de juiste i’s en gaat geen uitdaging uit de weg. Jouw cijfers optimaliseren? Dat is zijn absolute missie.

  Simer Singh

  Dossierbeheerder

  Bij Simer zitten cijfers gewoon in het bloed. Of liever: in haar familie waarop ze altijd ‘rekenen’ kan. Wiskunde was op school haar lievelingsvak, balansen doorgronden is nu haar lievelingsjob. Simer loopt en zwemt al eens graag. En ’s avonds kruipt ze gezellig met haar vriend op de bank voor een goeie film. Maar bovenal stapt ze vol vertrouwen door het leven en haar beginnende carrière. Want weet je, alles komt altijd goed.

  Kinga Satola

  Dossierbeheerder

  In 2015 ruilden Kinga en haar man hun thuisland Polen in voor het gezellige België. Gedreven volgde ze hier een opleiding ‘boekhouden voor anderstaligen’. Nu werkt Kinga leergierig aan de dossiers van onze klanten. Ze doet dat schitterend, ook al is dat ‘Vloms’ niet altijd even evident. Boekhouden was Kinga’s droomjob. Die maakt ze nu elke dag waar, met een grote smile achter haar bureau. Thuis zit ondertussen nog iemand ongeduldig te wachten. Kinga is fulltime mama van een enthousiaste kleuter, Antoni.

  Larissa Wymeersch

  Dossierbeheerder

  Larissa heeft een onverklaarbare voorliefde voor cijfers. Tja, boekhouden is simpelweg haar ding. Inzicht krijgen in de cijfers met het oog op de toekomst, vindt ze ongelofelijk boeiend. Net als bijleren en groeien in een warm team. Yep, het klikte meteen! In haar werk streeft Larissa steevast naar de perfectie en schept ze voldoening uit klanten bijstaan. Ze noemt zichzelf een goedlachse, sociale levensgenieter. Na het werk gaat ze graag weg met vrienden, leert ze zichzelf piano en netflixt of gamet ze al eens. Over een perfecte balans gesproken!

  Lien Erauw

  Dossierbeheerder

  Lien is een doener, géén stilzitter. Boekhouden op school? Veel te theoretisch… Maar boekhouden als job? Dat werd haar passie, nu al meer dan 10 jaar. Van zichzelf zegt Lien dat ze koppig is, een doorzetter met een hoekske af en hmm, een beetje onhandig misschien? Ha! Dat matcht perfect met óns DNA. Net als genieten van de kleine dingen: een glas wijn, een zonnige dag, een toertje lopen, een streep muziek. En mócht ze ooit de lotto winnen, dan bouwt Lien het liefst van al gewoon verder aan een warme thuis voor haar gezin.

  Glenn Van den Bossche

  Dossierbeheerder

  Glenn is een boekhouder pur sang, altijd al geweest. Maar na jaren op een interne boekhoudafdeling vond hij het hoog tijd voor méér. Meer variatie, meer dossiers, klanten helpen, het volledige verhaal. Glenn brak uit zichzelf en vond bij ons de ideale stageplaats richting zelfstandig accountant. Drie jaar lang zal hij bij ons werken aan zijn vervolmaking. Met zicht op nóg meer daarna, haja! Thuis geniet Glenn samen met zijn vriendin van hun twee deugnieten en het alledaagse gangetje. “Gewoon gelukkig zijn”, zegt hij daarvan.