• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • CLUB 9400, waar sporten beleven is

  Artikel geplaatst op: 21/09/2019, met categorie: In de kijker


  Een fitnessclub waar je tegelijk gezellig, flexibel en correct kan trainen? Die vind je in Ninove! Club 9400 is de naam. Strak en krachtig, net wat een fitness hoort uit te stralen.

  Club 9400 toestellen

  Aan het hoofd staan Jordy en Sien, die je er vooral ’s avonds zal vinden. Want naast hun fitnesszaak hebben ze allebei nog een andere, voltijdse job. Jordy heeft een commerciële functie bij een renderingbedrijf en Sien is apotheker.

  Club 9400 is al enkele jaren klant bij ons. Elk kwartaal zien we hoe deze krachtpatsers zich inzetten om in topconditie te blijven. Daarom zetten we hen graag in de kijker met dit interview. Gelukkig wisten we Sien nog net te strikken binnen haar drukke werkschema.

  Een enthousiast team

  Sien stapte nog niet zo lang geleden mee in de zaak. “Vroeger runde Jordy de fitness samen met Philip, een goede kameraad. Toen Philip besliste om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin, heb ik zijn plaats ingenomen. Jordy en ik waren al liefdespartners, maar nu dus ook zakenpartners. Dat verloopt zeer vlot. Ook in de fitness vullen we elkaar goed aan.”

  Club 9400 is werkelijk elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Tijdens de week is dat zelfs tot half elf ‘s avonds. “Dan vind je Jordy en mij hier meestal terug. En overdag kunnen we rekenen op een enthousiast team van professionelen. Jim en Sigi zijn beide leerkrachten LO en Jonas is een personal trainer. Ydes springt bij als student en heeft de nodige ervaring opgebouwd als vaste klant. Iedereen geeft zich voor de volle 100 %. We kunnen ons geen beter team voorstellen.”

  Sporten is beleven

  Club 9400 fitnesszaal

  In de ruimte fitnesszaal staat een uitgebreid gamma toestellen voor cardio- en krachttraining. De powerplates zijn inbegrepen bij het abonnement en er is ook een sauna. “Maar bij Club 9400 gaat het verder dan dat. Wij willen in de eerste plaats dat iedereen zich hier goed voelt. Jong én oud, fervent sporter én starter.”

  “Ons oudste lid, 78 jaar, komt hier graag bewegen en zijn ‘klapke’ doen. En dat is één van onze troeven: die persoonlijke begeleiding op maat. We leren de mensen écht kennen, zetten hard in op de funfactor, maken sporten plezant. Voor ons draait sport vooral om de beleving.”

  Daarnaast heeft Club 9400 ook een gediplomeerd sportdiëtist in huis. “Die helpt je met afvallen op een gezonde, verantwoorde manier. Hij geeft deskundig voedingsadvies op jouw maat. Bij deze consultaties komt het ziekenfonds tussen. Onze diëtist helpt ook kinderen gezonder eten.”

  “Karin is met onze zaak begaan. Ze denkt mee en reikt waardevolle oplossingen aan.”

  “We zijn nu een kleine 3 jaar klant bij Boekhoudkantoor Karin Beeckman. De overstap destijds is te danken aan Philip. Zijn vrouw, ook een goede vriendin van ons, is namelijk de dochter van Karin. En zo kwamen wij met elkaar in contact.”

  Sien en Jordy hebben er bewust voor gekozen om bij het kantoor van Karin te blijven. “We zijn zeer tevreden over de aanpak. Die is heel persoonlijk en daarin herkennen we onszelf dus. Karin is met onze zaak begaan, ze denkt mee en reikt waardevolle oplossingen aan.”

  Op volle toeren

  “We komen uit een iets mindere periode en Karin gaf ons het advies om te vernieuwen. Dat wil dus zeggen: investeren… iets waar je toch eens goed moet over nadenken. Maar Karin gaf ons concrete tips, ook om onze marketing en ons personeelsbeleid te optimaliseren. Vanaf de zijlijn blijft ze voor ons supporteren. En kijk, nu draait de fitness weer op volle toeren!”

  Jordy kent ondertussen zelf veel van boekhouding, maar voor Sien is dit compleet nieuw. “Toch kan ik altijd goed volgen als we een bespreking hebben over onze boekhouding. Karin legt alles grondig uit. Ze wil zelf ook gewoon dat je begrijpt waarover het gaat.”

  Durf te investeren

  Sien hoeft niet lang na te denken over haar ultieme tip voor collega-ondernemers. “Durf te investeren!”, zegt ze enthousiast. “Zeker in de tijden van vandaag, waarin alles supersnel verandert. Zorg dat je meeblijft met alle nieuwigheden.”

  “Zelf gaan wij al onze toestellen vernieuwen. Ze worden een heel stuk interactiever. Zo kan je bijvoorbeeld een virtueel wedstrijdje lopen tegen andere clubleden. Of kijk je al sportend liever verder naar je favoriete Netflix-serie? Dat kan heel binnenkort op onze fitnesstoestellen!”

  Bingewatchen tijdens het sporten? Bij ons kriebelt het alvast! Bedankt voor dit sportieve interview, Sien. Veel succes verder!


  Interview & tekst: Copywriter Myriam Beeckman