• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • Startende zelfstandige? Xerius helpt je op weg!

  Artikel geplaatst op: 23/09/2020, met categorie: Eenmanszaken , Vennootschappen


  Het mag eens gezegd: de nieuwsbrieven van Xerius Sociaal Verzekeringsfonds zijn altijd top.

  Begrijp me niet verkeerd. Hun concullega’s (Acerta, Liantis en Securex) zijn minstens even waardevolle partners. Maar de mail die ik zopas ontving van Xerius spatte werkelijk van het scherm af.

  Xerius website

  Opvallende starterscampagne

  Xerius lanceerde deze maand namelijk een opvallende starterscampagne. Daarin ondersteunen ze mensen met ondernemerskriebels om de stap te zetten naar een eigen zaak.

  Het campagnethema luidt heel toepasselijk: zelfstandig worden doe je niet zelfstandig. “Daar heb je bijvoorbeeld ook een goede boekhouder of accountant voor nodig”, zegt Xerius daarbij.

  Kijk, zoiets lezen we dus graag! En uiteraard zijn de diensten van een betrouwbaar sociaal verzekeringsfonds ook onmisbaar. 😉

  Een zaak opstarten? Meer dan ooit teamwork!

  Geruststelling blijkt de rode draad doorheen deze campagne. Xerius komt naar buiten met een heleboel ondernemerskennis in begrijpelijke mensentaal. Pure basiskennis, zeg maar.

  Van “Hoe stel je een succesvol businessplan op?” tot “Je sociale bijdragen als starter”. Alles wordt op een zeer toffe en aanschouwelijke manier uitgelegd in een videoreeks.


  Een goede boekhouder, hoe vind je die?

  Een proevertje? Oké dan. 😀

  Wat wij als boekhouder vooral appreciëren, is dat de nadruk hier ligt op teamwork. Ook in ons kantoor is dat een belangrijke waarde. Samen ben je slimmer, sta je sterker en ga je sneller vooruit. Gouden businesstip!

  En nee, als startende zelfstandige sta je dus ook niet alleen. Omring je bewust met de juiste partners die je de beste weg tonen. Laat je goed begeleiden tijdens jouw boeiende ondernemerstocht.

  De Xerius startersgids(en)

  En dan is er nog de zo goed als complete startersgids, in twee delen zowaar:

  Elke stap die je zet bij de voorbereiding en de opstart van je zaak staat hier dus uitgelegd in klare taal, met een zeer aangename vormgeving.

  Je leest er ook getuigenissen van ondernemers die de sprong al waagden (en daar nu nog steeds zeer blij om zijn).

  Omdat wij het simpelweg niet beter kunnen uitleggen, zetten wij al deze informatie graag in de kijker voor jou. Succes ermee! 😊

  Bron: Xerius


  En mocht je tóch nog vragen hebben bij de opstart van je zaak, dan staat ons boekhoudteam voor je klaar. Aja!