• ZIT JE MET EEN VRAAG?

 • Neem supersnel contact op!

 • Klik hier

 • Samen sterk! #covid19

  Artikel geplaatst op: 20/03/2020, met categorie: Covid-19


  Net nu we deze maand tijdens onze B-Day Roadshow ook het digitale verhaal mee willen promoten, dwingt het coronavirus ons een versnelling hoger te schakelen.

  Een tijd van telewerk & videocalls

  Ons kantoor werkt de komende weken op een iets andere manier. Alle medewerkers werken van thuis uit en alle afspraken gebeuren via videocalls. Hiervoor gebruiken wij platforms als Zoom of Microsoft Teams. Ook nieuwe afspraken zullen online verlopen.

  Wij blijven telefonisch zoveel als mogelijk bereikbaar tijdens de kantooruren, want onze telefooncentrale werkt over de “kantoorgrenzen” heen. Tip voor onze klanten: een mailtje naar jouw dossierbeheerder is altijd nog het beste contact.

  De kracht van digitalisering

  Lichamelijk contact vermijden we zoveel als mogelijk. Met de BTW-periode voor de deur is dit natuurlijk niet zo vanzelfsprekend. Dit is dan ook het ideale moment om onze klanten aan te zetten over te schakelen naar het zelf scannen van de facturen.

  Digitale administratie is werkelijk de toekomst en nu, meer dan ooit, het moment om eraan te beginnen. Wij verplichten natuurlijk niemand. Facturen kunnen nog steeds gedropt worden in onze brievenbus.

  Wij verwijzen wel graag naar Cloudshake, onze partner inzake het opzetten van een slim, snel en veilig digitaal platform. Zij kunnen jullie voorzien van de nodige hard- en software en bieden ook trainingen aan over het gebruik van ons boekhoudpakket Admisol, meer bepaald opmaak facturen en scannen van documenten.

  Beste klanten, zie de kracht van digitalisering als een hefboom op jullie business en gebruik de tijd die eventueel vrijkomt om jullie digitaal platform te optimaliseren, zodat jullie een stapje vooruit komen te liggen op jullie concurrenten.

  Wij staan achter jullie and together we can make the difference!

  Voorstel op maat & steunmaatregelen

  Momenteel zijn we ook bezig om voor elke klant een voorstel op maat uit te werken. Iedereen krijgt binnenkort een telefoontje van zijn dossierverantwoordelijke om zijn dossier en de toekomst grondig te bespreken.

  Ondertussen volgen we ook al het nieuws op de voet en houden we jullie op de hoogte van alle steunmaatregelen die de regering uitvaardigt. Die maatregelen volgen elkaar razendsnel op. Daarom posten we elke update meteen op onze Facebookpagina. Volg ons boekhoudkantoor dus zeker daar, zodat je altijd mee bent met het meest recente nieuws.

  Stay safe & samen sterk!

  De hele wereld is in de ban van het coronavirus… Maar laat jullie niet ontmoedigen in het ondernemerschap. Panikeren heeft geen zin. Samen staan we sterk en wij trekken onze ondernemers erdoor!

  Probeer misschien ook het positieve te zien van deze gebeurtenissen? Meer tijd voor jullie gezin of eindelijk eens wat zaken in orde brengen die altijd al bleven liggen… Nu, meer dan ooit, kunnen we “aan” onze business werken in plaats van “in”. Probeer om te denken, nieuwe opportuniteiten te zien, en eventueel dat digitale verhaal op punt te zetten.

  Kortom, hou de moed erin en weet dat er steeds betere tijden komen na een periode van crisis!


  Maak je graag nu al een afspraak om met ons te videocallen?